NOVALI SEX MÅNADER | Sarahank
sarahank

Sarahank

Annons

NOVALI SEX MÅNADER

Snabbaste, roligaste, lyckligaste mest utmanande sex månaderna i mitt liv. Att tiden går fort när man fått barn är ingen myt, inte heller att tiden går fort när man har roligt för det är precis det vi har haft.

Novali har blivit en otroligt glad och busig tjej, hon kan verkligen vända mitt humör från trött och orkeslös till glad på två sekunder då det räcker med att jag ler åt hennes håll och jag får det största leendet tillbaka. Det är så coolt att följa hennes utveckling, hjälpa henne och se hur hennes personlighet växer fram. Glad, bestämd, busig, vild, lite blyg, mysig, otålig. Min lilla dotter. Det är inte många som hon inte charmar med hennes små smilgropar.

Allt flyter på bra hemma med. Vi har fått in bra rutiner som gör att hon sover hela nätter utan att äta. Just nu är hon i en period där hon e orolig på natten så börjar hon natten i sin spjälsäng slutar det ofta med att vi för lyfta över henne till oss, då sover hon bättre och jag behöver ej ge napp varje gång hon tappar den och har vaknat till. Somnar gör hon mellan 20-21 och så blir hon hungrig vid 06. Där varierar det om vi somnar om eller om hon vill gå upp. Såhär går det till varje kväll vi är hemma men är vi borta så är det som om allt vad rutiner heter är som bortblåsta och hon vill sällan äta och/eller sova. Vi brukar försöka att göra som vanligt men det går sällan bra.

Nu håller vi på att få in en rutin på maten med. Hon är inte så jätteintresserad av just mat men gröt med katrinplommon på går bra, men även det – bara när vi är hemma. Välling är ingen hit haha.

Nu kanske någon reagerar på att jag bara är positiv när jag skriver men allt går för det mesta så himla bra, det rullar på liksom och vi växer som föräldrar i takt med att Novali växer och blir mer krävande. Det största bekymret vi har nu är att rutiner inte fungerar när vi är borta men det får ta den tid det tar att fungera, vi försöker när vi orkar, vilket oftast slutar i panikgråt för Novali när hon inte får som hon vill.. Eller vill och vill, vi vet ju att hon är trött och hungrig men hon fattar inte det haha. Tillslut somnar hon ju och tillslut måste hon äta men det brukar inte vara inom tidsramen 20-21. Och det brukar inte bli gröt till kvällsmat hehe. Men! Det brukar sluta i sovmorgon för mamman 😉

Jag är bara så lycklig att det är just Novali jag får vara mamma till. Undra om jag någonsin kommer att komma ut ur bebisbubblan? Kanske när hon flyttar hemifrån.

Mamma älskar dig, för evigt evigt evigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
sarahank

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats